Online inkomsten met het Startpagina Script

Geplaatst op 21-09-2023

Categorie: Computer en internet

Wilt u slim en op een gemakkelijke manier online zakendoen? U zou dan eens kunnen kijken naar het aanbieden van linkbuilding diensten. Ook wanneer u geen diepgaande technische kennis heeft, is het mogelijk uw geld te gebruiken voor het in elkaar zetten van een startpagina website. Bezoekers kunnen links kopen op uw site en daarmee verdient u online geld.

Het Startpagina Script is een softwaretoepassing waarmee u zelf een startpagina site kunt maken. De mogelijkheid om links te verkopen en betalingen te ontvangen, zit ingebouwd in het script. Zo kunt u het script eenvoudig aan een betaalprovider zoals Mollie koppelen. Links waarvoor de betaling succesvol verlopen is, worden automatisch en direct door het Startpagina Script geplaatst.

Er is een uitbreiding beschikbaar waarmee u verschillende startpagina websites in een netwerk kunt koppelen en zo uw inkomsten kunt maximaliseren. Deze extensie genaamd “Formulier Meerdere links toevoegen + Linktegoed pakketten aanbieden” kan samen met het script worden aangeschaft op de website van Vrolijk Internet Services. Maar ook wanneer u het script zonder de uitbreiding aanschaft, is het mogelijk om de uitbreiding er op een later moment bij te kopen wanneer u meer dan één startpagina site gaat bouwen. U kunt als beheerder van de site vanuit de beheeromgeving de uitbreiding erbij kopen. Zodat de uitbreiding automatisch wordt geïnstalleerd op uw website.

Niet alleen zal het hebben van meerdere startpagina websites uw inkomsten verhogen, ook heeft u een groter bereik en is het met meerdere websites eenvoudiger om reclame te maken voor de diensten die u levert.

Zowel de handleiding van het Startpagina Script zelf als de handleiding van de uitbreiding kunt u vinden op de site van Vrolijk Internet Services. En uiteraard kan Vrolijk Internet Services ondersteuning leveren bij het opzetten van uw startpagina site of netwerk van startpagina websites. U kunt contact opnemen met Vrolijk Internet Services door te bellen naar het telefoonnummer 085 060 2113.