Bouw een moderne webwinkel met dit PHP script

Geplaatst op 27-09-2023

Categorie: Computer en internet

Wilt u een nieuwe webwinkel starten, dan is het goed om te weten dat dit met het script van Vrolijk Internet Services kan worden gedaan. U heeft met het PHP Webshop script de mogelijkheid om uw eigen webshop samen te stellen. Het script wordt geleverd met een eenvoudig te bedienen interface voor het naar uw eigen smaak aanpassen van de webshop.

Bij het toevoegen van een product binnen uw webwinkel, kiest u een categorie waarbinnen u het product wilt plaatsen. Tijdens de installatie van het PHP Webshop script zal er een aantal categorieën worden aangemaakt. Deze categorieën kunt u heel gemakkelijk aanpassen, zodat u zelf kunt kiezen uit welke categorieën uw webshop zal bestaan. De tijdens de installatie aangemaakte categorieën kunnen worden aangepast of verwijderd. Ook kunt u zelf nieuwe categorieën aanmaken.

De functies van het script worden uitgebreid beschreven in de handleiding. U kunt de handleiding vinden op de site van Vrolijk Internet Services. De interface om de webwinkel te beheren is zo intuïtief dat u in veel gevallen direct met een bepaald beheerscherm kunt werken, zonder daarbij de handleiding te hoeven raadplegen. Als u als beheerder op de interface bent ingelogd, heeft u de volledige controle over uw webwinkel.

Om het script te gebruiken is webhosting noodzakelijk. U kunt het script installeren op een hostingpakket dat u reeds heeft, maar u kunt ook een nieuw webhostingpakket afsluiten op het moment dat u het script aanschaft. U kunt op de website van Vrolijk Internet Services kenbaar maken dat u niet alleen het PHP Webshop script wilt aanschaffen, maar ook webhosting wilt afsluiten.

Er zijn diverse lay-outs verkrijgbaar voor het PHP Webshop script. Bij iedere lay-out die met het PHP Webshop script kan worden gebruikt, kunt u de kleuren van ieder onderdeel afzonderlijk wijzigen binnen uw webwinkel. Deze wijzigingen kunnen worden aangebracht binnen de eerder genoemde interface waarop u als beheerder kunt inloggen.